Werken bij Garage van Leussen

Zet je automotive carrière in de volgende versnelling bij Autobedrijf van Leussen!
Het familiebedrijf Van Leussen is dealer van de automerken Toyota, Lexus en Ford en heeft vestigingen in Zwolle, Ommen en Dalfsen.  Sinds 1976 zijn wij actief op het gebied van verkoop, onderhoud, schadeherstel en reparaties van auto's. Service en persoonlijke aandacht vinden wij daarbij erg belangrijk.


Actuele vacatures (1):

Ford van Leussen vacature verkoop adviseur in ommen


Vacature: Verkoopadviseur

Locatie: Ommen


Kom jij ons team versterken?
Het familiebedrijf van Leussen voert de automerken Ford, Toyota en Lexus en heeft vestigingen in Zwolle, Raalte, Ommen en Dalfsen. Voor onze vestiging in Ommen zijn wij op zoek naar een verkoopadviseur.


Functieomschrijving:
Als verkoopadviseur ben jij verantwoordelijk voor het verrichten van alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van sales.
Het verkopen en inruilen van nieuwe en gebruikte personenauto’s en bedrijfswagens. Je begeleidt klanten van A tot Z in het verkoopproces.

Profiel:
Je hebt een afgeronde opleiding in een commerciële richting en ervaring in de automotive branche. Je bent commercieel ingesteld, gedreven en handelt service- en klantgericht.


Wij bieden:
Een uitdagende baan met veel eigen verantwoordelijkheid. Mogelijkheden om trainingen en cursussen te volgen bij Ford Nederland. Een werkplek bij een allround dealerbedrijf waarbij de klant centraal staat.


Geïnteresseerd?
Mail of stuur je cv naar: [email protected] t.a.v. dhr. H. van Leussen


 Deel deze vacature