Ford Garage van Leussen levert 5 nieuwe Ford bedrijfswagens aan de Gemeente Dalfsen.

28-9-2017

Op 27 september 2017 was de feestelijke aflevering van 5 nieuwe Ford bedrijfswagen aan de gemeente Dalfsen namens Ford Garage van Leussen. Namens Ford Garage van Leussen wensen wij de heren veel werkplezier en veel veilige kilometers toe. 

Omtrent de laatste ontwikkelingen van de bedrijfswagens in Nederland heeft de Gemeente Dalfsen een uitstekende keuze gemaakt. De Ford bedrijfswagens zijn ook weer dit jaar zeer goed beoordeeld tijdens de verkiezingen voor de beste bedrijfswagens voor het jaar 2018. Allereerst is dit jaar de Ford Transit voor de tweede maal in zijn bestaan uitgeroepen tot Bestelauto van het Jaar. Naast de winnende Ford Transit staat de compacte Transit Courier op plek 3, gevolgd door de Transit Connect op plek 4. De Ford Transit Custom scoort een verdienstelijke zesde plaats in de Bestelauto van het Jaarverkiezing.

Anno 2017 staat de nieuwe Bestelauto van het Jaar 2018 aan de basis van een uitgebreid aanbod aan moderne bestelwagens van Ford, in grootte en functionaliteit uiteenlopend met een oplossing voor elke individuele ondernemer. De gemeente Dalfsen zag in deze prachtige en multifunctionele bedrijfswagens de juiste oplossing om hun werkzaamheden nog beter uit te voeren. Wij wensen de buitendienst van Gemeente Dalfsen veel werkplezier toe in hun nieuwe Ford bedrijfswagens en natuurlijk ook een hoop veilige kilometers. 

Neem contact met ons opFord van Leussen voertuigenNieuws

Aanbiedingen

De laatste aanbiedingen

Nieuws

Laatste nieuwsBeoordelingen