Ford lanceert de EcoSport Active

13-11-2020

Extra stoere versie van compacte SUV is derde Active in de line-up van Ford, robuuste outdoor-looks van buiten én -binnen. Deze rijk uitgeruste en krachtige EcoSport is nu te bestellen. Ford heeft namelijk zojuist het doek getrokken van de nieuwste Active binnen het gamma. De outdoor-versie van de EcoSport is nóg robuuster dan de Titanium en ST-Line en biedt niet alleen extra stoere looks, maar ook een rijke uitrusting.

De Active line-up groeit hard, de EcoSport is al de derde Ford die in deze extra stoere uitvoering verkrijgbaar is. De Fiesta Active en Focus Active maken inmiddels een belangrijk deel uit van de verkopen en steeds meer mensen kiezen voor het avontuurlijke karakter en het extra robuuste design van deze modellen.

Kom langsBereken inruilwaarde


Active design

De EcoSport en het Active-label vormen een ideale combinatie. De compacte, stoere en veel verkochte SUV van Ford spreekt met name kopers aan die meer waarde hechten aan het robuuste karakter en het kenmerkende design van een SUV. Samen met de recent geïntroduceerde Puma, de compacte en dynamische crossover, vormt hij een succesvol en gewild duo in één van de sterkst groeiende segmenten in Europa.

De vandaag onthulde Active-uitvoering van de EcoSport is goed nieuws voor liefhebbers van een SUV met een extra stoere uitstraling. De nieuwste versie van de EcoSport onderscheidt zich van de EcoSport Titanium met meer mogelijkheden en flexibiliteit om verschillende activiteiten te ondersteunen buiten de gebaande wegen. Het onderstel is versterkt, zowel voor wat betreft wielophanging als stuurinrichting. Ook is de Active voorzien van een limited slip-differentieel dat zorgt voor meer grip op onverharde wegen. De rijhoogte is vergroot en de auto is voorzien van beschermende bodypanelen. Opvallende 17-inch 5×2-spaaks Black/Machined lichtmetalen velgen maken het plaatje, samen met het in zwart uitgevoerde dak en de zwarte omlijstingen van de mistlampen in de voorbumper, compleet.

Vanbinnen biedt de EcoSport Active een mooie mix van avontuur en luxe. De grootste aandachtstrekker is de Salerno lederen bekleding in Ebony black met blauwe stiksels. Het interieur is voorzien van Ambient Lighting, de subtiele sfeerverlichting en is luxe afgewerkt met kenmerkende Active-materialen en lederen bekleding voor onder meer het stuurwiel (geperforeerd) de handremgreep en de pookhoes.


ford ecosport activeford ecosport active

ford ecosport activeford ecosport active

ford ecosport activeford ecosport active

ford ecosport activeford ecosport active


Rijke standaarduitrusting

De EcoSport Active is zeer rijke uitgerust. Hij is onder meer voorzien van automatisch inschakelende dimlichten, een regensensor, automatische airconditioning (EATC), cruise control, elektrisch bedienbare ramen vóór en achter en parkeersensoren achter. Eveneens standaard zijn SYNC met een 8-inch touchscreen, 2 USB-aansluitingen en een audiosysteem met 6 speakers.

 Deel dit bericht



# # #

1Genoteerde prijzen zijn consumenten(advies)prijzen in euro’s en inclusief BTW, BPM en (onvermijdbare) kosten voor het rijklaar maken van de auto (bestaat uit een nulbeurt, 2 kentekenplaten, een in- en uitwendige poetsbeurt, transportkosten, recyclingsbijdrage, leges, gevarendriehoek, lampenset, lifehammer, hesjes en een volle tank brandstof).

Nieuws

Nieuws

Laatste nieuws