Ultieme luxe en stoere looks – de nieuwe Transit Custom Platinum Edition

10-11-2020

Deze nieuwe uitvoering van de Transit Custom is speciaal ontwikkeld voor het MKB (midden-klein bedrijf). Dankzij de riante ruimte en luxe voor 5 personen, tegen aantrekkelijke prijs en extra lage bijtelling vanaf €316,- per maand is de Transit Custom Platinum Edition uitermate geschikt voor de ondernemers die niet alleen zakelijk rijden maar ook prive gebruik willen name van hun bedrijfswagen. De Transit Custom Platinum Edition is standaard met SelectShift automaat leverbaar voor een rijervaring die past bij de luxe van deze Platinum Edition.

Ford Bedrijfswagens breidt de line-up van de Transit Custom tijdelijk uit met een nieuwe uitvoering die speciaal is ontwikkeld voor de kleinzakelijke markt. De nieuwe Platinum Edition biedt ultieme luxe en stoere looks waarmee hij zowel voor zakelijk gebruik als privé de ideale bedrijfswagen is. Extra goed nieuws voor slimme ondernemers; alle luxe en de riante cabine voor vijf personen komen tegen een zeer aantrekkelijke prijs en een extra lage bijtelling.

Bij veel ondernemers in de kleinzakelijke markt wordt de bedrijfswagen niet alleen ingezet voor zakelijke doeleinden, maar wordt hij ook privé gereden. Juist in dit segment zijn een representatieve uitstraling én het comfort van een luxe personenauto extra belangrijk. De Transit Custom scoort dan ook niet voor niets uitstekend in deze markt. De nieuwste uitvoering, de riante Platinum Edition, is gebaseerd op de luxe L2 Limited en heeft een 96kW/130pk sterke 2.0 EcoBlue motor die is gekoppeld aan de SelectShift automatische transmissie.

Kom langsBereken inruilwaarde


Transit Custom Platinum Edition


Ultieme luxe en riante ruimte

De Ford Transit Custom Platinum Edition krijgt niet alleen alle luxe van de Limited mee maar voegt daar een lange lijst van features aan toe. Hij is onder meer voorzien van cruise control, airconditioning, parkeersensoren voor en achter, 8-weg verstelbare en verwarmbare voorstoelen met armsteunen, een elektrisch verwarmbare voorruit en een infotainmentsysteem met 8-inch touchscreen, navigatie, SYNC 3, Apple Carplay en Android Auto. Ook standaard: een regensensor, achteruitrijcamera, bi-xenon verlichting, het Blind Spot Information System en elektrisch bedien-, verwarm- én inklapbare buitenspiegels.

De door QVM partner Snoeks Automotive ingebouwde Dubbele Cabine biedt riant plaats aan vijf personen met op de tweede zitrij drie afzonderlijk te verstellen zitplaatsen, waarvan de buitenste twee zijn voorzien van ISOFIX-aansluitingen. De lederen stoelbekleding is afgewerkt met lichtgrijze stiksels en in de rugleuning van de voorstoelen is op subtiele wijze ‘Platinum Edition’ gestikt. De hemel is bekleed met luxe stof en bevat 3 extra LED-spots. De laadruimte is volledig betimmerd, heeft een doorlaadfunctie tot in de cabine en is verlicht met krachtige LED-verlichting.


Transit Custom Platinum EditionTransit Custom Platinum Edition

Transit Custom Platinum EditionTransit Custom Platinum Edition


Stoere looks

Het exterieur van de Transit Custom Platinum Edition is te herkennen aan een aantal unieke en stoere designkenmerken zoals de zwarte 16-inch lichtmetalen wielen en matgrijze Platinum Edition stootlijsten. Deze speciale uitvoering heeft ook privacy glass, glasslook panelen en zwarte side-steps. Er is keuze uit Moondust Silver of Magnetic metaallak, eveneens bij de prijs inbegrepen.


Aantrekkelijke prijs, aanzienlijke lagere bijtelling en 0% rente
De nieuwe Transit Custom Platinum Edition is te bestellen inclusief automatische transmissie en metaallak. En voor ondernemers die hun bedrijfswagen bijtellen is er extra goed nieuws. Ondanks de zeer rijke standaarduitrusting profiteren zij van een netto bijtelling vanaf € 316 per maand. Niet onbelangrijk.. ook voor de Platinum Edition geldt de financieringsaanbieding met 0% rente.

De Ford Transit Custom Platinum Edition is per vandaag te bestellen. De eerste exemplaren arriveren naar verwachting begin november in Nederland. Meer informatie over dit in gelimiteerde serie geproduceerde topmodel is hier te vinden.

 Deel dit bericht



# # #

Genoteerde prijzen zijn consumenten(advies)prijzen in euro’s en inclusief BTW, BPM en (onvermijdbare) kosten voor het rijklaar maken van de auto (bestaat uit een nulbeurt, 2 kentekenplaten, een in- en uitwendige poetsbeurt, transportkosten, recyclingsbijdrage, leges, gevarendriehoek, lampenset, lifehammer, hesjes en een volle tank brandstof).

Nieuws

Nieuws

Laatste nieuws