Coronavirus Maatregelen
24-3-2020

Corona Virus veiligheidsvoorbereidingen

Als Ford organisatie willen we elke klant mobiel houden en letten we op uw veiligheid. We houden onze kwaliteit graag op het hoogste niveau en vinden het daarom belangrijk om u over de volgende zaken te informeren.

Om verspreiding van het coronavirus zo veel mogelijk te voorkomen, volgen we de richtlijnen van het RIVM nauwgezet op. Elke dag nemen we passende maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, met als doel zo min mogelijk risico te lopen voor uw gezondheid én de gezondheid van Nederland. Voor uw en onze veiligheid nemen we daartoe de nodige maatregelen. Wij zorgen binnen ons bedrijf voor een minimaal risico door minimaal 1,5 meter afstand te houden, geen handen te schudden en overige hygiëne maatregelen zorgvuldig na te leven. Wij houden de RIVM-richtlijnen continu in de gaten en handelen er zorgvuldig naar. Bij wijzigingen passen we ons beleid zo nodig direct aan. Houd voor de meest actuele maatregelen deze pagina in de gaten.

Een veilig bezoek aan uw dealer
Elke dag nemen wij passende maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, met als doel zo min mogelijk risico te lopen voor uw gezondheid én de gezondheid van Nederland. Daarbij volgen we richtlijnen van het RIVM op. Heeft u vragen dan gerust met ons op. Wij zijn u graag van dienst.

Neem contact opOnline showroom Boek een afspraakNieuws
Algemene voorwaarden Privacy Beleid Vacatures